Nyfiken på att stå framför kameran?

Uppfyll dina drömmar hos K-PROD i Malmö...

Modellportalen.com (c) K-PRODK-PROD söker nyfikna tjejer och par som gillar att stå i fokus...

Om du är en tjej som är ca 19-45 år och vill prova på att bli nakenmodell eller spela in amatörporr i seriösa, trygga och roliga inspelningar så vill vi gärna se dig framför kameran! Ingen tidigare erfarenhet krävs... det finns inte heller något speciellt krav på utseende. En någorlunda snygg kropp är ett plus men gott humör, nyfikenhet och att du gillar att visa upp dig räcker långt! Bra attityd och social förmåga är viktigare än en traditionell model-look och om du har någon form av erfarenhet av teater och skådespeleri så är det en bonus!

Par som vill filma tillsammans är också varmt välkomna, eller kanske tjejen i paret vill filma med andra killar - vi gör skön svensk porr på era villkor!

Skicka några bilder vi kan kika på och berätta lite om dig själv, vad du är nyfiken på och var i landet du håller till. För det mesta kör vi fotosessioner och filminspelningar i Skåne men vi gör även en del resor runt om i Sverige, då oftast till Göteborg och Stockholm.

Om du redan är etablerad modell som vill prova något nytt så är du såklart också välkommen, vi har lång erfarenhet av att jobba både med nybörjare och mer erfarna modeller så vi hittar formerna som passar just dig!

Kolla gärna på www.svenska-amatorer.com - en av de största amatörporrsidorna i Sverige... Vill du vara med? Hör av dig till oss på K-PROD så bereder vi plats i rampljuset... eller på medlemssidan om du inte vill synas för mycket men ändå tycker det låter spännande att posera framför kameran...

Hör av dig till oss via e-post: "modell @ k-prod.com"